Take These Broken Wings (Norsk)

«Take These Broken Wings» [«Ta Disse Brukne Vinger»], en filmdokumentar av regissør og tidligere psykoterapeut Daniel Mackler, som viser at mennesker kan bli helt friske fra schizofreni uten psykofarmaka. I følge størsteparten av feltet innen psykisk helse, og selvsagt farmasi industrien, er dette ikke mulig. Filmen fokuserer på livene til to kvinner – heltinner for meg – som begge ble friske fra schizofreni. Filmen sporer røttene for deres new broken wings_image_largerschizofreni tilbake til barndomstraumer, og beskriver inngående den vellykkede terapien med begavede terapeuter.

Den første kvinnen er Joanne Greenberg (som har vært helt frisk i over 50 år), den bestselgende forfatteren av «Jeg Lovet Deg Aldri en Rosenhage». Den andre kvinnen er Catherine Penney (som har vært helt frisk i over 30 år), en psykiatrisk sykepleier i California, hvis tilfrisknings fortelling ble nedtegnet av hennes terapeut, Daniel Dorman, MD, i boken «Dante’s Cure: A Journey Out of Madness».

Deres bidrag er innvevd med intervju med kjemper på schizofrenifeltet. Dette inkluderer Peter Breggin, MD (forfatter, Toxic Psychiatry/Giftig Psykiatri), Robert Whitaker (journalist, forfatter, «Mad in America/Gal i Amerika og Anatomy of an Epidemic/Epidemiens Anatomi), ag Bertram Karon, PhD (forfatter, «Psykoterapi i forhold til Schizofreni: Treatment of Choise»). Med i filmen er også over 100 intervju klipp av fremmede som er filmet i New York City’s Washington Square Park, og som deler sine synspunkter på schizofreni.

Filmen er tekstet på 19 språk.

MERKNAD: Jeg velger å plassere alle mine filmer på Youtube til gratis bruk, fordi jeg ønsker å dele dem med resten av verden. Dette er mitt bidrag til en revolusjon i det psykiske helseindustrien!

One thought on “Take These Broken Wings (Norsk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *